CUST_FTR_MAD_PRD_ALL_0124

HET VERSCHIL MAKEN

Bij alles wat wij doen staat de mens centraal. We zetten ons graag in om de mensen in onze lokale gemeenschap te helpen. Ontdek hoe we met ons ‘Making a Difference’‑programma samen een bijdrage kunnen leveren.

OPBRENGST VAN SPECIALE PRODUCTEN

Stampin’ Up! kiest elk jaar een categorie goede doelen en biedt dan steun door middel van speciale tijdelijke producten en acties. We doneren de opbrengsten aan diverse goede doelen in Europa, Noord-Amerika en het Stille Oceaangebied die actief zijn op het gebied dat we hebben gekozen. Neem contact op met je demonstrator voor meer informatie over het huidige goede doel van onze keuze; deze stichting richt zich op anderen tijdens de feestdagen helpen. Jij kunt ons helpen het verschil te maken door ons uitgelichte product te kopen: het Boswandeling-designpapier (artikel 162377) (NL | BE-NL). Een deel van de opbrengst gaat naar organisaties die zich in onze regio’s inzetten voor dat doel.

making a difference - product giveback
making a difference - heart of stampin up

HEART OF STAMPIN’ UP!

Wij willen onze demonstrators en medewerkers helpen om blijvend het verschil te maken in hun lokale gemeenschap. Daarom kunnen ze een aanvraag voor sponsorschap indienen voor een goed doel waarvoor ze zich graag inzetten. Dankzij de financiële steun van Stampin’ Up! is een nog veel sterker engagement mogelijk.

DAG VAN DE LIEFDADIGHEID

Stampin’ Up! organiseert elk jaar een Dag van de liefdadigheid. Die dag steken onze medewerkers overal ter wereld de handen uit de mouwen om lokale liefdadigheidsinstellingen te helpen. Samen zijn we sterk! Daarom moedigen we ook alle demonstrators en klanten aan om die dag een organisatie in hun buurt te helpen.

making a difference - day of service
making a difference - incentive trip

LIEFDADIGHEIDSPROJECT TIJDENS DE INCENTIVEREIS

Elk jaar beloont Stampin’ Up! gekwalificeerde demonstrators met een luxe incentivereis. Behalve amusement en ontspanning hoort bij elke incentivereis ook een liefdadigheidsproject om de lokale gemeenschap te helpen.