CUST_LPG1_MAKING_A_DIFFERENCE_PRD_0524

‘Making a Difference’: Het verschil maken

Bij alles wat wij doen staat de mens centraal. Via ons ‘Making a Difference’-programma steunen we initiatieven die een positief verschil maken in onze naaste omgeving. Met dit programma dragen we op de volgende manieren een steentje bij:

Opbrengstacties

Elk jaar doneren we een gedeelte van de opbrengst van de verkoop van speciale producten of tijdelijke acties aan goede doelen in al onze verkoopregio’s.

Zo hebben we in 2023 organisaties gesteund die aan liefdadigheid doen voor de kerst, zoals het verzorgen van maaltijden en kerstcadeautjes. Doordat demonstrators en klanten massaal het Boswandeling-designpapier hebben besteld konden we maar liefst $ 77,000 USD aan deze organisatie schenken.

In de Minicatalogus september-december 2024 kom je meer te weten over de opbrengstactie van 2024. We gaan ons voor de geletterdheid van kinderen inzetten en kunnen niet wachten om met onze creatieve gemeenschap de handen ineen te slaan voor dit belangrijke doel!

Heart of Stampin’ Up!

Om een langdurige impact en omvangrijke inspanningen van onze gemeenschap te kunnen realiseren, werkt Stampin’ Up! met demonstrators en medewerkers samen om het verschil te maken in hun naaste omgeving. Demonstrators en medewerkers kunnen een aanvraag voor sponsorschap indienen voor een goed doel waarvoor ze zich vol overtuiging inzetten.

In 2023-2024 hebben we de Heart of Stampin’ Up!-prijs uitgereikt aan de demonstrators Kimberly Walker (Brachial Plexus Network) en Christine Bertram (Wounded Warrior Project), en medewerkster Sharie OwYoung (Lucky Fin Project). Met #SUDifferenceMaker kun je op Instagram en Facebook bekijken hoe zij door middel van de Heart of Stampin’ Up!-prijs een verschil maken.

Dag van de liefdadigheid

Stampin’ Up! houdt elk jaar zijn Dag van de liefdadigheid. Dan steken onze medewerkers overal ter wereld hun handen uit de mouwen om lokale liefdadigheidsinstellingen te helpen. Samen zijn we sterk! Daarom moedigen we iedereen, dus ook demonstrators en klanten, aan om zich die dag voor een organisatie in hun naaste omgeving in te zetten. Onze volgende Dag van de liefdadigheid is op 12 juni 2024.

Hier kun je zien hoe we op de Dag van de liefdadigheid in 2023 een verschil hebben gemaakt.

Liefdadigheid rondom de incentivereis

Elk jaar kunnen Stampin’ Up!’s demonstrators een prachtige incentivereis* verdienen. Naast amusement en ontspanning is er op de incentivereis ook altijd aandacht voor een liefdadigheidsproject om een plaatselijk goed doel te steunen.

In 2024 slaan we de handen ineen met een organisatie in Playa del Carmen, Mexico, namelijk Keeping Kids in School (KKIS) die scholieren in Mexico helpt met subsidies, contacten en opleidingen. Stampin’ Up!-demonstrators die de incentivereis verdiend hebben kunnen meedoen aan een inzamelingsactie om scholieren aan de schoolspullen te helpen die ze voor hun opleiding zo hard nodig hebben.

*Minder dan 1% van de Stampin’ Up!-demonstrators over de gehele wereld bereikt dit resultaat.

Liefdadigheidsevenementen van demonstrators

Tal van Stampin’ Up!-demonstrators organiseren het hele jaar door liefdadigheidsevenementen in hun naaste omgeving. We zijn er trots op dat onze creatieve gemeenschap de Stampin’ Up!-waarden steeds weer in de praktijk brengt en op allerlei manieren het verschil maakt.

We moedigen alle demonstrators en klanten aan om een steentje bij te dragen. Deel vooral de evenementen die je hebt georganiseerd of waaraan je hebt deelgenomen op je sociale media met #SUDifferenceMaker!