CENT_FTR_JOIN_PRD_NL_0424

Houd van wat je doet,

deel waar je van houdt, word demonstrator

Wat is een Stampin’ Up!-demonstrator?


Daarnaast geven ze les in stempeltechnieken met behulp van onze hoogwaardige producten en vooraf ontworpen creatieve setsi. Zij profiteren van vroege toegang tot de allernieuwste producten en catalogi, krijgen korting, verdienen commissie en maken deel uit van een fijne, gezellige internationale gemeenschap.

Via Stampin’ Up! heb ik een creatieve community op kunnen bouwen en vriendschappen kunnen sluiten, niet alleen in mijn eigen stad maar over de hele wereld!

Wat ik zo fijn vind aan demonstrator zijn bij Stampin’ Up! is dat ik er mijn slag mensen heb gevonden: mensen die net zo gek zijn op papierkunst maken als ik, die elkaar daarin ondersteunen en deze passie met anderen delen.

Door Stampin’ Up! kan ik mijn creativiteit tot uiting brengen en mijn passie voor memory keeping en het maken van papieren herinneringen met anderen delen. Anderen helpen ontdekken hoe waardevol het is om je leven op tastbare en blijvende wijze bij te houden is echt zingevend en motiverend voor me.

Ik maak graag kaarten en vind het geweldig dat ik mijn producten met korting kan kopen.

Startpakket

Voor het startpakket kun je voordelig veel Stampin’ Up!-producten bij elkaar zoeken. Je betaalt maar 129 € | £99 en je krijgt voor 175 € | £130 aan producten (inclusief GRATIS businessmaterialen).

En het mooiste is nog dat je zelf mag kiezen wat er in je startpakket gaat; je kunt dus meteen aan de slag!

Startpakket

CUST_FTR_JOIN_L1D_US_0224

Voor het startpakket kun je voordelig veel Stampin’ Up!-producten bij elkaar zoeken. Je betaalt maar 129 € | £99 en je krijgt voor 175 € | £130 aan producten (inclusief GRATIS businessmaterialen).

En het mooiste is nog dat je zelf mag kiezen wat er in je startpakket gaat; je kunt dus meteen aan de slag!

Begin vandaag nog met besparen en verdienen!

20%
korting

20%
commissie

Maar dat is nog niet alles!

Wij bieden je de middelen om succes te halen!

JOIN_PAGE_ICONS-COMMUNITY

Gemeenschap


Leer nieuwe mensen kennen, doe mee met door ons georganiseerde evenementen en leg contact met onze internationale gemeenschap van creatieve adviseurs.

JOIN_PAGE_ICONS-PRODUCTS

Product


Profiteer van kortingen en vroege toegang tot toffe nieuwe producten.

JOIN_PAGE_ICONS-REWARDS

Beloningen


Verdien beloningen voor verkoop, teamopbouw en leiderschap.

Bekijk wat onze creatieve gemeenschap allemaal voor leuks doet

#StampinUpDemonstrator

Kies je teamleider

Wil je ook demonstrator worden? Klik dan op de knop hieronder en meld je aan bij een teamleider. Je kunt daarna zelf je startpakket samenstellen. Bij je teamleider kun je terecht met vragen. Je teamleider zal je ook begeleiden en je helpen de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om een onderneming te runnen die past bij wat jij wilt en kunt. Ken je geen Stampin’ Up!-demonstrator? Klik dan op Nu instappen > In mijn buurt zoeken om een demonstrator te vinden die jouw teamleider zou kunnen zijn.

Kies je teamleider

CUST_FTR_JOIN_L2D_US_0224

Wil je ook demonstrator worden? Klik dan op de knop hieronder en meld je aan bij een teamleider. Je kunt daarna zelf je startpakket samenstellen. Bij je teamleider kun je terecht met vragen. Je teamleider zal je ook begeleiden en je helpen de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om een onderneming te runnen die past bij wat jij wilt en kunt. Ken je geen Stampin’ Up!-demonstrator? Klik dan op Nu instappen > In mijn buurt zoeken om een demonstrator te vinden die jouw teamleider zou kunnen zijn.

Ben je nog niet zover?

De hoogwaardige producten van Stampin’ Up! zijn ideaal om gezellig samen met anderen papierkunst mee te maken. Deel je passie dus! Ben je op zoek naar stempels, inkt, papier of juist naar complete creatieve sets waarmee je zonder gedoe de mooiste projecten kunt maken? Stampin’ Up! heeft voor elke stempelfan wat wils.

Veelgestelde vragen van nieuwe demonstrators

In de veelgestelde vragen hieronder vind je meer informatie over hoe je demonstrator bij Stampin’ Up! kunt worden.

Wat is Stampin’ Up! en waarom zou ik willen instappen als demonstrator?
Stampin’ Up! is een inclusieve internationale gemeenschap van onafhankelijke demonstrators en klanten die hun passie voor papiercreaties delen. Ze bieden elkaar steun bij hun creatieve activiteiten én in het dagelijks leven! Veel creatievelingen kiezen voor ons uit enthousiasme voor de producten en stappen vervolgens in voor de contacten en vriendschappen. Als Stampin’ Up!-demonstrator maak je een verschil in het leven van mensen door ze te helpen leuke en bijzondere creaties te maken met stempels, inkt en papier van hoge kwaliteit. Stampin’ Up! verkoopt al meer dan 35 jaar (sinds 1988) stempels en papierproducten in Noord-Amerika! In die tijd hebben we sectorprijzen en bekroningen in de wacht gesleept, de loyaliteit van klanten en demonstrators geoogst en hebben we ons bedrijf uitgebreid naar Europa en het Stille Oceaangebied.
Wat zijn de voordelen van instappen?
Als nieuwe demonstrator met de titel Brons krijg je 20% korting. Je krijgt viptoegang en kunt als eerste nieuwe producten in actie zien. Bovendien kun je onze evenementen bijwonen en word je onderdeel van een wereldwijde creatieve gemeenschap. Je krijgt ook toegang tot exclusieve Facebook-groepen voor demonstrators, trainingsmateriaal zoals Stampin’ University en Succeed Weekly (onze wekelijkse mail voor demonstrators), de kans om je eigen online ‘winkelpui’ aan te maken via Demonstrator Business Web Services (DBWS), en meer. Daarnaast kun je terecht bij onze Demonstrator Support en Demonstrator Experience, die je ondersteuning van wereldklasse bieden bij allerlei zaken, zoals het plaatsen van bestellingen en het uitbouwen van je onderneming.
Op welke manieren kan ik mijn demonstratorschap vormgeven?
Een van de beste aspecten van het demonstratorschap is dat je zelf je eigen pad kunt kiezen. Het is jouw avontuur! Je kunt gewoon zelf van de producten genieten en creatief aan de slag gaan of je kunt je passie met anderen delen, een aantal mensen bij elkaar brengen, ze de producten laten zien en samen een creatieve ervaring beleven. Zoals eerder genoemd, kunnen de aankopen van deze mensen je helpen om je kwartaalminimum te behalen.

In de loop van de tijd kun je steeds meer creatievelingen om je heen verzamelen en een influencer worden. Zo vind je mogelijk een aantal klanten en kun je een centje bijverdienen. Uiteindelijk besluit je misschien wel om je bedrijf verder uit te breiden en een eigen team op te bouwen. Bij Stampin’ Up! kun je het pad kiezen dat het beste bij jou en jouw levensstijl past!
Hoeveel kost het om demonstrator te worden?
Het startpakket van € 129 biedt echt waar voor je geld. Bovendien doen we er gratis businessmaterialen bij en verzenden we je startpakket gratis.
Moet ik verkopen of een team opbouwen?
Nee! Het is jouw avontuur dus je kunt je Stampin’ Up!-bedrijf helemaal runnen zoals jij dat wilt! Om de actieve status te behouden als demonstrator hoef je namelijk alleen maar aan het kwartaalminimum te voldoen. Als je wilt, kun je het kwartaalminimum behalen door simpelweg je eigen bestellingen te plaatsen en/of bestellingen van familie en vrienden op te nemen.

Als je besluit dat je zelf een team op wilt bouwen, heeft dat ook veel voordelen! Een van die voordelen zijn de vriendschappen die je opbouwt terwijl je samen ervaringen bij Stampin’ Up! beleeft. Een ander voordeel is dat je dan in aanmerking komt voor teamcommissie op bestellingen van producten via je teamleden.
Is er een minimale verkoopvereiste?
Je dient minimaal € 371,06 per kwartaal om te zetten om je korting en andere demonstratorvoordelen te behouden. Al je verkoop draagt bij aan dit bedrag; je hoeft dus niet in één keer een bestelling van € 371,06 te plaatsen. Bovendien tellen zowel je persoonlijke aankopen als klantbestellingen mee. Er zijn uitzonderingen zoals bedrijfsartikelen voor demonstrators, maar bijna alles wat je bestelt of verkoopt telt mee. Je kunt deze aankopen natuurlijk voor jezelf doen, maar door je stempelpassie met anderen te delen, wordt het eenvoudiger om het verkoopminimum te behalen.*
*Kwartaalminimums zijn gebaseerd op een omrekeningsfactor genaamd CSV. Aangezien Stampin’ Up! in verschillende landen met verschillende valuta opereert, gebruiken we Commissionable Sales Volume (of CSV) als algemene, internationale meeteenheid voor ons Compensatieplan.

Door middel van deze factor kunnen demonstrators de vereisten in CSV, zoals het kwartaalverkoopminimum, omrekenen naar lokale valuta. Zo weten demonstrators wat nodig is om aan bepaalde vereisten te voldoen.

Omdat we de Amerikaanse dollar als uitgangspunt nemen voor het bepalen van prijzen, prestatiedrempels en betalingen in alle verkoopregio’s doen we dat ook voor de CSV-factor.
Wat gebeurt er als ik het verkoopminimum niet behaal of wil stoppen? Zijn daar consequenties aan verbonden?
Als je om wat voor reden dan ook het kwartaalminimum niet haalt, verlies je je actieve status en ben je niet langer een Stampin’ Up!-demonstrator. Er zijn echter geen consequenties aan verbonden en je kunt je altijd opnieuw aanmelden! Als je ervoor kiest om weer in te stappen, kun je dat opnieuw bij je huidige teamleider doen. Als je instapt bij een nieuwe teamleider, geldt er een korte wachttijd.
Ik ben overtuigd! Hoe begin ik?
Instappen is een eenvoudig proces van twee stappen: 1) Vul het aanmeldformulier online in of stuur het per post op; 2) Stel een startpakket samen. Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de producten voor in je startpakket, kan je teamleider je daar beslist bij helpen. Je kunt ook Demonstrator Support bellen voor goede tips!
Ik heb nog een aantal vragen. Met wie kan ik contact opnemen?
Je teamleider kan waarschijnlijk al je vragen beantwoorden. Je kunt ook contact opnemen met Demonstrator Support via 00800 31 81 82 00 of supportbenl@stampinup.com. Ons team staat steeds voor je klaar!