DOMAIN_HMPG_PRD_1_SHARE_YOUR_MOMENT_0622_EN

 

Deel jouw moment

Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen: een verjaardagskaartje krijgen met de post, een boswandeling met een goede vriendin of gezellig met het gezin koken. Misschien zijn die kleine dingen eigenlijk veel groter dan ze lijken!

Klein of groot, het leven zit er vol mee: van die momenten waarna alles anders is, die je inspireren en waar je plezier uit haalt. En met Stampin’ Up! worden die momenten nog specialer! Of het nu om producten gaat om kaarten of scrapbookpagina’s mee te maken, of complete projectsets, snoepzakjes, cadeaulabels of zelfgemaakte interieurdecoraties: bij Stampin’ Up! vind je alles om elke gelegenheid een eenvoudig of kunstzinnig persoonlijk tintje mee te geven. Zet je creativiteit in en leg die mooie momenten met Stampin’ Up! feestelijk vast!

Ben je niet zo creatief? Geen probleem. Bij ons aan tafel is er plek voor iedereen! Kom bij ons zitten en beleef en deel jouw moment. We hebben een plek voor je vrijgehouden!

#DeelJouwMoment

Bekijk live welke momenten er gedeeld worden en welke herinneringen mensen opdoen! Vertel over jouw Stampin’ Up!-moment: post een foto met de hashtag #DeelJouwMoment.