OLO_LPG1_PRD_0622_EU_MICROSITE_MAD

HET VERSCHIL MAKEN

Bij alles wat wij doen staat de mens centraal. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een eigen creatieve gemeenschap op te bouwen en de wereld een beetje beter te maken.

OPBRENGST VAN SPECIALE PRODUCTEN

In plaats van geld te doneren aan een vaste liefdadigheidsinstelling kiezen wij elk jaar een goed doel en steunen dat door middel van speciale tijdelijke producten en acties. De opbrengst gaat naar organisaties in Europa, Noord-Amerika en het Stille Oceaangebied die zich voor dat goede doel inzetten.

Vraag je demonstrator welk goed doel wij momenteel steunen.

making a difference - product giveback
making a difference - heart of stampin up

HEART OF STAMPIN’ UP!

Wij willen onze demonstrators en medewerkers helpen om blijvend het verschil te maken in hun lokale gemeenschap. Daarom kunnen ze een aanvraag voor sponsorschap indienen voor een goed doel waarvoor ze zich graag inzetten. Dankzij de financiële steun van Stampin’ Up! is een nog veel sterker engagement mogelijk.

DAG VAN DE LIEFDADIGHEID

Stampin’ Up! organiseert elk jaar een Dag van de liefdadigheid. Die dag steken onze medewerkers overal ter wereld de handen uit de mouwen om lokale liefdadigheidsinstellingen te helpen. Samen zijn we sterk! Daarom moedigen we ook alle demonstrators en klanten aan om die dag een organisatie in hun buurt te helpen.

making a difference - day of service
making a difference - incentive trip

LIEFDADIGHEIDSPROJECT TIJDENS DE INCENTIVEREIS

Elk jaar beloont Stampin’ Up! gekwalificeerde demonstrators met een luxe incentivereis. Behalve amusement en ontspanning hoort bij elke incentivereis ook een liefdadigheidsproject om de lokale gemeenschap te helpen.